Libra Bank are, incepand de astazi, un nou sediu, situat in apropiere de Piata Universitatii, pe strada Semilunei, unde a inchiriat o suprafata de 2.000 mp de birouri si zece locuri de parcare subterane.

sursa:wall-street.ro"Suprafata ocupata in vechiul sediu a fost de 1.330 mp, iar in noul sediul suprafata inchiriata este de 2.000 mp. Relocarea companie a venit din dorinta ca angajatii sa-si desfasoare activitatea intr-o cladire cu spatii generoase, tip «open space», dar si din nevoia de reducere a costurilor aferente chiriei”, a explicat, pentru Wall-Street, Maria-Cristina Murgoci (foto), specialist PR in cadrul Libra Bank.

Un alt motiv pentru alegerea noului sediu a fost localizarea cladirii, in apropiere de Piata Universitatii, astfel incat accesul angajatilor sa se poata face usor, din toate colturile Capitalei. Anterior, sediul bancii a fost amplasat pe strada Grigore Mora, in zona Aviatorilor.

Noul sediu a fost ales in decurs de trei luni, tranzactia de inchiriere fiind intermediata de o companie de consultanta, al carui nume nu a fost facut public.

Pe langa cei 2.000 mp inchiriati, Libra Bank a rezervat si zece locuri de parcare subterane.

In zonele centrale ale Bucurestiului, costul unui loc de parcare subteran variaza intre 80 si 150 euro/luna, in timp ce chiriiile pentru spatiile de birouri de clasa A variaza intre 16 si 21 euro/mp/luna.

Sursa

19 January 2010