Vandut in proportie de 95%, Pallady Residence isi pastreaza consecventa oportunitatilor speciale cu care a venit intotdeauna in intampinarea clientilor sai. Cea mai noua oferta se adreseaza clientilor interesati de achizitionarea ultimelor apartamente cu 3 camere din cadrul ansamblului.

Acestia vor avea surpriza unui bonus consistent: odata cu apartamentul cu 3 camere achizitionat, vor primi gratuit un loc in parcarea subterana, in valoare de 10.000 euro+TVA.

Ansamblul Pallady Residence a fost finalizat in luna martie 2009, este situat in apropierea Bulevardului Theodor Pallady, din Sectorul 3 al capitalei si cuprinde 134 de apartamente moderne, construite dupa cele mai exigente standarde de calitate.

Amplasat la numai cateva minute de hypermarket-ul Auchan Titan si statia de metrou 1 Decembrie, Pallady Residence are numeroase facilitati.

Cei care au achizitionat locuinte noi in cadrul ansamblului s-au mutat deja si au infiintat Asociatia de Proprietari. Planurile apartamentelor si detaliile complete sunt disponibile pe website-ul ansamblului: www.palladyresidence.ro . 

 

9 October 2009