Siepcofar, compania farmaceutică locală care operează lanţul de farmacii Dona îşi va reloca sediul în clădirea Sun Offices, deţinută de S IMMO AG, unde a închiriat un spaţiu de 1.000 mp.

21680-sun_offices_10905700.jpgSiepcofar este o companie romanească cu capital privat înfiinţată în 1992 şi operează operează peste 200 de farmacii, cu o cifră de afaceri de 143 de milioane de euro (2010), 900.000 clienţi în fiecare lună şi mai mult de 1.600 de angajaţi în întreaga ţară.

"Compania noastră este într-o continuă dezvoltare şi, prin urmare, avem nevoie de un spaţiu adecvat pentru sediul nostru. Ansamblul Sun Offices s-a dovedit a fi cea mai potrivită soluţie pentru noi: un spaţiu mare, care a permis modificări în funcţie de nevoile noastre, locaţia potrivită în Bucureşti, acces facil la transportul public, facilităţi de parcare şi, nu în ultimul rând, existenţa în apropiere a mai multor tipuri de servicii conexe. Am încredere că va oferi angajaţilor noştri un mediu foarte placut de lucru ", a declarat Ovidiu Constantin, director general al Siepcofar.

Sun Offices, deţinut de S IMMO AG, este amplasat lângă centrul comercial Sun Plaza, livrat în 2010. Birourile de clasa A oferă aproape 10.000 mp spaţii de birouri pe trei nivele.

Reprezentanţii Colliers, cei care au intermediat tranzacţia, spun că aceasta arată creşterea interesului din partea companiilor care deja operează în sudul Capitalei, iar in viitor vom putea asista şi la alte tranzacţii de birouri similare în această zonă.


Sursa

26 October 2011