tIMOn va asteapta la o noua editie intre 18 si 21 septembrie 2008, in Bucuresti, Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului. Targul, ce vizeaza intreaga piata imobiliara, adresandu-se, in premiera, nu numai segmentului rezidential, ci si celui de spatii de birouri, spatii comerciale si terenuri, nu aduce doar oferte din Romania, ci si din alte tari europene si nu numai. tIMOn Invest reprezinta un targ imobiliar complet, adresat segmentului rezidential, dar si altor trei segmente nepromovate pana acum de catre industria organizarii de targuri si expozitii: spatii de birouri, spatii comerciale si terenuri. tIMOn Invest va fi organizat intr-un spatiu de exceptie, in inima Bucurestiului, in Piata Constitutiei. Locatia a fost aleasa tinanandu-se cont si de traficul intens din zona si de faptul ca prezinta posibilitatea unui acces extrem de facil celor ce doresc sa viziteze noul tIMOn.

Prin structura sa, tIMOn Invest se va adresa atat consumatorilor finali, cat si investitorilor, dezvoltatorilor, contractorilor. Evenimentul se va desfasura intre 18 si 21 septembrie 2008 si va reuni, in calitate de expozanti, primariile marilor orase din Romania, care vor prezenta oferta de dezvoltare urbana a zonelor respective, dezvoltatori de ansambluri rezidentiale, centre comerciale si spatii de birouri, agenti de vanzare pentru segmentele Rezidential, Office Spaces si Shopping Spaces, agenti de vanzare terenuri si persoane fizice ce vor sa tranzactioneze terenuri. Publicul va putea admira si o expozitie de iahturi si de automobile si o expozitie cu idei de amenajare a gradinilor, pentru ca organizatorii tIMOn isi doresc sa ofere solutii complete si produse si servicii conexe celor care sunt in cautarea unei locuinte. “La tIOMn vor fi prezente si administratii locale sau nationale din strainatate, din tari precum Bulgaria, Egipt, Republica Moldova, Croatia, Serbia, Macedonia. Aceasta va transforma evenimentul intr-un pol de afaceri imobiliare al zonei.” - declara Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Este timpul sa profitam de incredibilele oferte imobiliare cu care ne imbie locatii turistice de exceptie. La tIMOn avem ocazia sa ne cumparam un apartament sau o casa de vacanta in locatiile turistice preferate. Gratie provocarilor novatoare aduse de tIMon, bucuria vacantei face casa buna cu o investitie de succes. O oferta bogata si un sfat competent sunt intotdeauna binevenite.

Evenimentul va fi deschis afacerilor imobiliare de succes si va fi promovat, in premiera, catre investitorii din afara Romaniei.”

Sursa

12 iulie 2008