Compania de consultanţă imobiliară King Sturge a recrutat un fost partener în cadrul Gardiner & Theobald pentru a-l înlocui pe fostul şef al departamentului de project management & building consultancy.

17472-gabriel_balaban_9fb246b9dd.jpgResul Kilic, care a ocupat până acum şefia acestui departament, a preluat postul de management pentru birouri King Sturge din Istambul. Înlocuitorul său este Gabriel Balaban (foto), care are o experienţă de peste 14 ani în domeniul construcţiilor şi în imobiliare.

Aria sa de competenţă include Project & Cost Management-ul, monitorizarea proiectelor pentru instituţiile finanţatoare (Lender Supervision), managementul dezvoltării proiectelor şi auditul tehnic al clădirilor (Building Surveying) pentru toate tipurile de proprietate, de la birouri de clasă A (a căror valoare totală de construcţie depăşeste 250 mil. euro) până la parcuri logistice, rezidenţe (în valoare totală de peste 100 mil. euro) şi hoteluri.

Printre proiectele importante la care a preluat, în trecut, diverse sarcini de management se numără Iulius Mall Timişoara, Global City Business Park, Bucharest Business Park şi Timken România.


Sursa

8 April 2011