Dacă oamenii obişnuiţi au alergat după brad şi cadouri în ultimele zile ale acestui an, câteva dintre starurile de la Hollywood au avut parte de... goana după casă.

15803-anglia1.jpgAstfel, Real Estalker anunţă că Pink şi soţul ei, Carey Hart, au cumpărat recent o casă pe plajă în zona Point Dume din Malibu, California. Noul cuibuşor de nebunii al celor doi care vor deveni părinţi în luna mai a anului viitor are suprafaţa de peste 630 mp, şase dormitoare şi şapte băi şi a costat nu mai puţin de 11,85 milioane de dolari. Casa principală are cinci dormitoare, şase băi, piscină, însă există şi o casă de oaspeţi, care are două etaje.

Şi George Michael se pregăteşte să se mute în casă nouă. Cântăreţul a achiziţionat o proprietate în Palm Beach, Australia. Casa, care are suprafaţa de 325 mp, cinci dormitoare şi 7 grupuri sanitare, a costat aproximativ 6 milioane de dolari. Noua locuinţă a cântăreţului are trei niveluri şi este cocoţată pe faleza stâncoasă, oferind o privelişte de vis asupra Mării Tasmaniei.

Sfârşitul lui 2010 îi găseşte în casă nouă şi pe Jude Law şi Siena Miller, care au cumpărat o casă cu patru niveluri în capitala Marii Britanii. Cei doi au cheltuit aproape 8 milioane de lire sterline pentru a achiziţiona proprietatea cu suprafaţa de 473 mp, şapte dormitoare şi şase grupuri sanitare. Casa are o curtă măricică şi beneficiază de patru locuri de parcare.

Şi Kate Moss a achiziţionat în această perioadă o casă în Londra. Potrivit Real Estalker, supermodelul ar fi plătit 7,5 milioane de lire sterline pentru casa cu şapte dormitoare din zona Highgate.


28 December 2010