Este oficial: după trei luni de zile de căutări Justin Timberlake a găsit în sfârşit casa pe care o căuta şi a cumpărat-o. Potrivit ediţiei electronice a publicaţiei New York Post, cântăreţul a achiziţionat un penthouse în complexul SoHo Mews, pentru care a plătit 7,65 de milioane de dolari.

14188-justin.jpgAnsamblul Soho Mews, al cărui design a fost realizat de arhitecţii companiei Gwathmey Siegel & Associates, este format din două clădiri, una de opt, iar cealaltă de nouă etaje, având în total 68 de apartamente. În ceea ce priveşte penthouse-ul cumpărat de Justin Timberlake, acesta are trei dormitoare, iar suprafaţa totală este de aproximativ 240 mp.

Aceasta nu este însă singura tranzacţie imobiliară plănuită de Timberlake, care a listat de curând casa în care locuieşte în prezent. Este vorba despre apartamentul de aproape 280 mp din clădirea TriBeCa, pentru care artistul cere nu mai puţin de 5,25 de milioane de dolari.

Deşi este mai spaţioasă decât penthouse-ul din SoHo Mews, locuinţa actuală a lui Timberlake are un mare dezavantaj pentru staruri: nu oferă suficientă intimitate, întrucît are un portar angajat cu o jumătate de normă. Iar Timberlake s-a săturat ca el şi iubita sa, Jessica Biel, să fie întâmpinaţi de paparazzi de câte ori intră sau ies din clădire.


8 October 2010