Una dintre cele mai mari firme de turism din Israel vrea să opereze curse charter pe litoralul românesc.

4005-poza.jpgPentru a se asigura că e o decizie bună, reprezentanţii companiei vor vizita cât de curând staţiunile de la Marea Neagră.

„Reprezentanţii Flying Carpet vor veni să viziteze hotelurile de pe litoral până la sfârşitul lunii aprilie. Vor să vadă, în principal, hotelurile de patru şi cinci stele şi cazinourile", a spus Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT).

Dacă israelienii vor fi mulţumiţi de litoralul românesc, Flying Carpet ar putea opera curse charter chiar din această vară. „Vom stabili întâlniri ale delegaţiei Flying Carpet cu reprezentanţi ai Ministerului Turismului, dar şi cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu, pentru că ei vor să se intereseze şi de taxele de aeroport.

Nu ştiu dacă vor mai avea timp să înceapă operarea din această vară, dar ar putea veni de anul viitor", a explicat preşedintele ANAT.

Flying Carpet operează curse charter, dar oferă şi servicii private de transport aerian şi servicii medicale de urgenţă. Compania a fost înfiinţată în anul 2000 şi activează şi pe segmentul transportului aerian de marfă.

8 aprilie 2009