In urma unui amplu proces de restructurare si repozitionare, Iris Shopping Center va fi relansat in aceasta toamna cu un mix nou de chiriasi, cuprinzand numeroase branduri de fashion si cu o imagine semnificativ imbunatatita, anunta proprietarul centrului, Aberdeen Immobilien.

21489-iris.jpgCa parte a procesului de ,,face-lift", compania DTZ Echinox a intermediat semnarea contractelor cu ancore importante de fashion precum C&A si Deichmann - ambele urmand sa deschida magazine in Iris Shopping Center Titan in aceasta toamna. C&A a inchiriat o suprafata de 1.800 mp, impartita pe doua etaje, in timp ce Deichmann va ocupa un spatiu de 500 mp la primul etaj.

DTZ Echinox a asistat Aberdeen Immobilien pe parcursul procesului complex de restructurare a centrului comercial din Titan, colaborand cu arhitectii la optimizarea planurilor etajelor, a fluxurilor de vizitatori si a conceptului, stabilind pozitionarea adecvata pe baza unor cercetari demografice realizate asupra zonei de cuprindere si adaptand mixul de chiriasi la noul concept.

„Restructurarea Iris Shopping Center se potriveste foarte bine in strategia noastra de a investi in locatii puternice, cu perspective promitatoare de viitoare crestere. Raspunsul incurajator pe care l-am primit din partea retailerilor ne sprijina viziunea si vom continua sa lucram la viitoare imbunatatiri", a declarat Harald Floer, Fund Director, Aberdeen Immobilien Kapitalanlagegesellschaft mbH.

Iris Shopping Center este un proiect de 51.650 mp GLA, situat in zona Titan, dezvoltat de Avrig 35. Proiectul a fost vandut catre Deutsche Gesellschaft fur Immobilienfonds (DEGI) in iunie 2008 si face parte in prezent din portofoliul Aberdeen Immobilien. Centrul are peste 50 de magazine si ancore precum Domo, Sprider, Tako, Reno, Adidas Outlet.


Sursa

13 October 2011