1803-apulum.jpgBucuresti, 10 noiembrie 2008 - IpoteciDirect, societate de consultanta financiara independenta specializata in finantari imobiliare, anunta incheierea unui acord de colaborare cu Apulum94, agentie cu istorie de 14 ani pe piata imobiliara romaneasca.

Obiectul parteneriatului il constituie prestarea de servicii de consultanta finaciara de catre consilierii IpoteciDirect clientilor persoane fizice Apulum94 pentru obtinerea finantarii necesare achizitiei unei locuinte.

“Alaturarea intr-un parteneriat operational a unei companii imobiliare si a unei companii financiare pot reprezenta premise ale unei formule de succes pentru conditiile actuale de piata. Serviciile integrate pe care le presupune acest parteneriat pot fi de natura sa genereze valoare adaugata suplimentara fiecareia dintre companiile noastre, venind astfel in intampinarea unor oportunitati de afaceri care, in alte conditii, ar putea sa ramana nefructificate” considera Ioan Sorin Rosu, Director General Apulum94.

1804-ipotecidirect.jpg “Ne diferentiem in piata financiar-bancara prin faptul ca serviciul nostru ne permite sa navigam printre ofertele bancilor si sa vedem piata prin ochii clientului. Consilierii financiari IpoteciDirect ofera sprijinul necesar pe intregul proces de obtinere a creditului, de la alegerea celei mai potrivite oferte, sustinerea dosarului aflat in lucru la banca si pana la tragerea creditului. Cu ajutorul partenerilor nostri de la Apulum94, ajungem sa oferim un pachet complet de servicii, de la asigurararea finantarii necesare si pana la identificarea casei dorite", a declarat Vlad Ardeleanu, Director General al IpoteciDirect.

Despre Apulum94

Apulum94 este o companie imobiliara prezenta pe piata din 1994, avand capital integral romanesc. Apulum94 este un partener deschis catre orice tip de tranzactie imobiliara: vanzari, cumparari, inchirieri, consultanta, plasamente, administrari. Directorul general al companiei, Ioan Sorin Rosu a construit un business care aduce valoare adaugata  in  mediul afacerilor imobiliare, Apulum94  diferentiindu-se prin complexitatea serviciilor oferite, de la ofertarea de produse imobiliare si consultanta, pana la asistenta in implementarea solutiilor optime fiecarui client.

Despre IpoteciDirect

IpoteciDirect este o societate independenta de consultanta financiara destinata persoanelor fizice. Compania  a fost lansata în mai 2008, cu ocazia deschiderii primului Centru Ipotecar din strada Nerva Traian. La 1 iulie 2008 a devenit operaţional Headoffice-ul companiei, localizat la Electromagnetica Business Park. Pe data de 20 octombrie a fost lansat si cel de-al doilea Centru Ipotecar, pe Calea 13 Septembrie, unde isi desfasoara activitatea opt consultanti. IpoteciDirect este membru al International Union for Housing Finance (IUHF), una dintre principalele instituţii pentru consolidarea tendinţelor şi inovaţiilor în finanţările imobiliare pe plan mondial şi membru al Asociaţiei Brokerilor de Credite.