Un nou proiect rezidențial de lux își face loc în peisajul bucureștean. Dezvoltator al centrului comercial din Pitești, grupul Euromall investește circa 6 milioane euro în Vernescu Residence, proiect ce poartă semnătura Westfourth Architecture.

35511-exterior_3.jpgVernescu Residence este cel mai nou proiect lansat pe piața rezidențială bucureșteană, dezvoltat de către Metropolitan Developments, parte a grupului Euromall. Oamenii de afaceri israelieni spun că investiția se va ridica la 6 milioane euro și că ansamblul va fi finalizat în primăvara anului viitor.

„Vernescu Residence este un proiect exclusivist, atât în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și integrarea în decorul existent, cât și în ceea ce privește împărțirea spațiilor interioare și a aprtamentelor. Confortul viitorilor proprietari a fost un element de referință și a fost materializat în finisaje de excepție, izolații termice și fonice de foarte bună calitate. Clădirea va beneficia de o sală de sport proprie, accesibilă tuturor locatarilor și de o parcare subterană spațioasă”, subliniază reprezentanții proiectului.

  • Cu o suprafață construită de 6.000 mp, blocul cu șase niveluri va avea 36 apartamente
  • În clădirea de pe strada Sfinții Voievozi vor exista 18 tipuri de locuințe, cu una, două, trei și patru camere
  • Apartamentele vor avea suprafețe începând de la 62 mp și până la 207 mp

Dezvoltator cu o activitate intensă înainte de criză, Euromall este cunoscut cu precădere datorită centrului comercial din Pitești, achiziționat ulterior de compania austriacă Immofinanz. În urmă cu câțiva ani, investitorii israelieni anunțau extinderi în valoare de sute de milioane euro în România, însă odată cu apariția crizei, proiectele au fost înghețate. Întrucât semnalele din piață sunt pozitive, aceștia spun că Vernescu Residence este primul dintr-o serie de „proiecte de acest gen ce urmează a fi lansate în București în viitorul foarte apropiat”.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

 

 

 

 

 

 

 

24 octombrie 2014