Ce face MLS.ro pentru tine? Dar tu? Ce poți face pentru dezvoltarea comunității MLS din zona ta?

MLS.ro Reglementat de APAIR și Certificat de NAR

Sunt două dintre întrebările la care vei primi răspunsuri dacă vei participa la întâlnirea Locala MLS.ro care va avea loc pe 9 martie, la Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura între orele 10.00 – 13.00, la Le Petit Paris - Bulevardul Eroilor 27, Cluj-Napoca.

Gazda evenimentului va fi Ileana PREDA, Realtor, trainer și membru APAIR.
Participanții vor afla noutăți și informații utile privind serviciul MLS.ro. Totodată, aceștia vor învăța cum să contribuie la dezoltarea comunității MLS din zonele în care activează ca agenți imobiliari.

Cu cât mai puternice sunt comunitățile locale, cu atât mai bine funcționează baza comună de date, iar profesioniștii încheie mai multe tranzacții, mai rapid și în condiții mai bune, în interesul clienților lor.Întâlnirile locale ale membrilor MLS.ro sunt susținute de Comitetul MLS din cadrul APAIR și au drept scop facilitatea comunicării și cooperării între membri, într-un cadru care promovează și urmează același set de reguli

spune Ileana PREDA.

Situație

MLS.ro ar fi fost extrem de util și în cazul refugiaților din Ucraina

Odată cu lansarea campaniei „Oameni pentru oameni”, Realtorii și agenții imobiliari implicați au lucrat aproape non-stop pentru a face „matching” între cererea și oferta de locuințe. Mulți și-ar fi dorit să poată folosi MLS.ro, unul dintre instrumentele indispensabile pentru profesioniștii din domeniul imobiliar.

"Dragii mei, voi, cei care astăzi căutați disperați cazări gratuite sau contra cost, pentru atât de mulți oameni de toate naționalitățile, de toate bugetele, de toate felurile, cei care sunteți tot timpul pe telefoane, cu cereri pe grupurile de Whatsapp, pe Facebook…. vă dați seama dragilor, cât de ușor ne era și cât de simplu ar fi fost, pentru toți, dacă aveam activ, implementat și funcțional măcar cu 50% dintre proprietățile din piață, MLS-ul?!?!
Înțelegeți cum ar fi fost să avem baza aia de date comună, folosită de noi toți?!?
Vă imaginați cum ar fi fost dacă în loc să ne zbatem ca peștele pe uscat căutând în toate direcțiile proprietăți, aveam totul la un loc?!?
Vă imaginați cum ar fi fost ca eu de aici din București, să pot intra, căuta și găsi o proprietate la Arad, să urc o familie de refugiați în mașină și să îi trimit la Arad unde să fie așteptați de colegul care reprezintă proprietarul și care să îi preia și să îi cazeze?!??
Ei, să țineți minte treaba asta. Și poate îl ducem acolo. Că o să ne mai trebuiască
” a punctat Daniel Dobre, membru APAIR și unul dintre inițiatorii campaniei „Oameni pentru oameni

8 March 2022