Cabanele de vânatoare ale Romsilva din judetul Bistrita-Nasaud se închiriaza, de sarbatori, cu preturi între 500 si 1.800 de lei pe noapte, cea mai scumpa fiind cabana Dealul Negru, rezervata deja atât pentru Craciun, cât si pentru Revelion.

sursa:gardianul.roDirectorul Directiei Silvice Bistrita, Gheorghe Ivan, a declarat ca au fost rezervate pâna acum cabanele de la Coldau, Valea Secii si Dealul Negru si mai sunt disponibile cele de la Aluneasa, Colibita si cea de la Herghelia Beclean, informeaza Mediafax.

"Pachetul este de patru zile, iar preturile sunt de 500 de lei pe noapte pentru Aluneasa (17 locuri) si 600 de lei pentru Colibita (14 locuri) si Herghelia Beclean (zece locuri). Si celelalte cabane au fost închiriate cu sume similare, singura mai scumpa fiind Dealul Negru, cu 20 de locuri, care e rezervata si de Craciun, si de Revelion, pretul pentru un pachet de patru zile fiind de 1.800 de lei pe noapte", a declarat Gheorghe Ivan.

Masa de Revelion nu este inclusa in tarif

Directia Silvica Bistrita, cea care administreaza cabanele, nu ofera în acest tarif si masa, dar turistii îsi pot gati singuri, fiindca au la dispozite bucatarii si vesela necesara.

 

Cabana de vânatoare de la Dealul Negru din Muntii Calimani a fost special construita pentru Nicolae Ceausescu, el mergând acolo la vânatoare de ursi.

Sursa

14 December 2009