Ultima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO din anul 2009 s-a incheiat cu un bilant imbucurator, atat pentru organizatori, cat si pentru companiile participante. In cele 3 zile de eveniment imobiliar s-a inregistrat prezenta unui public numeros, aproximativ 6000 de persoane trecand pragul targului.

Editia “Exclusiv” a Targului Imobiliar PROJECT EXPO  a adus in prim plan o abundenta de oferte imobiliare. Ultima editie din acest an a acestui eveniment imobiliar de anvergura a fost guvernata de varietatea si consistenta ofertelor propuse de catre dezvoltatorii imobiliari.
In consecinta, s-a inregistrat prezenta unui public numeros, receptiv si  interesat de propunerile locative prezentate in cele trei zile ale targului.

Astfel, vizitatorii s-au aratat entuziasti de oferta variata, dezvoltatori imobiliari ca West Invest, Premium Imobiliare sau ansambluri rezidentiale ca Militari Residence , Brancusi Residence  reusind chiar pe perioada targului sa semneze  antecontracte. 

Targul Imobiliar PROJECT EXPO a avut o contributie substantiala  in acest an la revitalizarea pietei imobiliare romanesti prin simpla facilitare a interactiunii dintre dezvoltatorii imobiliari si publicul numeros.

Anul 2010 va aduce un suflu nou pe piata imobiliara autohtona, iar prima editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO din perioada 5-7 martie va ajuta la trasarea noilor tendinte si va intermedia legatura dintre publicul interesat de achizitionarea unei locuinte si cele mai potrivite oferte imobiliare dedicate lui.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.projectexpo.ro !

 

30 November 2009