Dezvoltatorul cu capital românesc D&M Perfect Real Estate a finalizat lucrările la hotelul de cinci stele Epoque de lângă Parcul Cişmigiu în urma unei investiţii de opt milioane de euro.

14608-epoque_exterior_13346ec791.jpgNoul hotel, ce îşi va deschide porţie pe 1 noiembrie, are o capacitate de 45 de apartamente a căror suprafeţe variază între 35 şi 110 mp. Construcţia imobilului a început în urmă cu trei ani, iar managementul său va fi asigurat de Trend Hospitality.

„Epoque este un produs de nişă, creat pentru a răspunde exigenţelor targetului său. Pentru 2011, estimăm că vom avea un grad mediu de ocupare de 55-60%“, a declarat Antoni Kuhnen, general managerul hotelului.

Tarifele practicate pentru început de noul hotel vor fi cuprinse între 120 şi 150 de euro pe noapte.

„Începând cu proiectarea şi încheiand cu finisajele, Trend Hospitality a gândit acest concept pentru a răspunde unei cereri speciale din piaţă: o soluţie pentru categoria FIT (free independent traveller n.red.) upscale, în cea mai mare proporţie business travellers, care să se alinieze standardelor de confort specifice şi să se preteze pentru medium şi long stay”, a spus  Lucian Marinescu, senior associate în cadrul Trend Hospitality.



Sursa

27 October 2010