Peste doi ani în capitala Marii Britanii îşi va deschide porţile primul hotel de şase stele din oraş. Potrivit www.luxist.com, hotelul, care va fi operat de Arab Investments' City and Country Hotels, se va numi Wellesley şi va fi amenajat într-o fostă clădire cu spaţii comerciale.

15100-the-wellesley-241x303.jpgDezvoltatorul care se va ocupa de primul hotel de şase stele din Londra este compania Rhimesong, care va investi nu mai puţin de 36 de milioane de lire sterline pentru a da o nouă faţă imobilului respectiv.

Hotelul Wellesley, a cărui inaugurare este programată pentru noiembrie 2012, va avea 6 etaje şi 36 de apartamente de lux. Cel mai mare apartament va fi situat la ultimul etaj, va avea patru dormitoare şi va oferi o panoramă de excepţie asupra celebrului Hyde Park.

Fumătorii vor fi încântaţi să descopere că vor avea la dispoziţie terase private încălzite.

În incinta hotelului se vor deschide Barul de Cristal - care va avea un perete dedicat sticlelor de cognac şi whisky, şi Restaurantul Oval, care va servi mâncare cu specific italienesc şi va fi situat lângă un bar de jazz.



16 November 2010