12.300 mp, 70 de magazine şi aproape 300 de locuri de parcare. Aceasta este descrierea, în cifre, a primului outlet situat în interiorul Capitalei. Vitan Outlet, cel mai nou proiect de retail lansat pe piaţă, îşi va deschide porţile la începutul anului viitor şi va fi amplasat în zona de est a Bucureştiului, pe Calea Vitan.

Proiectul Vitan Outlet va fi al doilea de acest tip din România, conceptul de outlet fiind introdus la noi în ţară în urmă cu numai doi ani. Dezvoltatorul acestui proiect este compania TC Real Estate Development and Management SRL, care estimează că outlet-ul va necesita o investiţie de aproximativ 16 milioane de euro.

"Vitan Outlet va reprezenta un vector important în economia vecinătăţii prin locurile de muncă create,întărind astfel pozitia acestei zone, care deserveşte o arie de captare de peste 900.000 de locuitori. Este important de menţionat faptul că acest proiect este primul outlet localizat în interiorul oraşului, beneficiind de acces facil dinspre toate cartierele, atât cu transportul public cât şi cu maşina personală" a declarat Tunc Capa, preşedintele companiei.

Pe lângă cele 70 de magazine, Vitan Oulet va beneficia şi de o zonă de food court, bowling şi billiard, dar va cuprinde şi spaţii de birouri şi de depozitare. Design-ul proiectului situat în inima unei zone rezidenţiale extrem de dense este asigurat de către B-Design.
Compania The Advisers/ Knight Frank a fost desemnată consultantul exclusiv al noului proiect de retail Vitan Outlet.

 



8 June 2010