343 euro/mp este o noua referinta a preturilor terenurilor tranzactionate langa Padurea Baneasa.

Impact Developer & Contractor SA anunta semnarea, in data de 1 august, a unui contract de vanzare-cumparare in valoare de 1 milion Euro plus TVA.

20190-6817.jpgTranzactia a avut ca obiect vanzarea unui imobil tip p+2, cu o suprafata construita desfasurata de 919 mp amplasat pe terenul aferent, plus un lot de teren in suprafata de 693 mp adiacent constructiei.

Imobilele sunt amplasate in cartierul Quartz, parte a polului urban Greenfield situat n Sectorul 1, in Nordul Bucurestiului, nu departe de Padurea Baneasa. Destinatia acestei constructii este de unitate de invatamant privata, Scoala Little London functionand in acest imobil inca din anul 2010 pe baza unui contract de inchiriere si avand deja un an scolar incheiat.

Pretul de tranzactionare pentru constructia la rosu a fost de 1.088 euro/mp construit desfasurat (878 Euro/mp plus TVA ), iar pretul net de vanzare al terenului (reglementat urbanistic) a fost de 343 euro/mp (277 Euro/mp plus TVA).

In polul urban Greenfield locuiesc in prezent circa 1.500 persoane, iar numarul familiilor tinere cu 1-2 copii de pana la 12 ani este in crestere, ceea ce face ca existenta unei scoli in cadrul comunitatii sa devina un avantaj important pentru confortul si calitatea vietii acestora.

Tranzactia incheiata consolideaza avantajele existente pentru locuitorii din polul urban Greenfield deoarece permite extinderea volumului si a gamei de servicii aferente educatiei, sportului si timpului liber disponibile pentru copiii familiilor din zona. Pana in prezent exista asigurate in cadrul ansamblului Greenfield urmatoarele facilitati: transport comunitar, locuri de joaca pentru copiii de pana la 6 ani si altele pentru cei de pana la 12 ani, teren de volei/baschet, After School, sala de fitness, salon de acupunctura, cabinet stomatologic, restaurant, scoala cu clasele I-IV, minimarket, bancomat si magazin Mic.ro mobil. In plus, in curand urmeaza sa fie deschise o clinica medicala si o farmacie.

Impact Developer & Contractor SA este un dezvoltator imobiliar cu capital integral privat care activeaza in domeniul dezvoltarilor mixte integrate. Compania a fost infiintata in 1991 prin subscriptie publica, iar din 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. Impact Developer & Contractor SA este compania care a introdus conceptul de "ansamblu rezidential" in Romania si a dezvoltat pana acum 16 zone rezidentiale in 5 orase, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc in case si apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri patrati de birouri si spatii comerciale, precum si de servicii de administrare complexe.

3 August 2011