Cum îţi cumperi un teren? Ce acte îţi trebuie pentru a-ţi vinde apartamentul? Care sunt avizele necesare pentru a-ţi construi o casă? IMOPEDIA.ro îţi răspunde la toate aceste întrebări, cu ajutorul profesioniştilor din domeniu. IMOPRACTIC, un nou proiect marca IMOPEDIA, din 2 martie.

23718-raspuns.jpgDe azi înainte, IMOPEDIA.ro va fi alături de tine cu sfaturi şi idei imobiliare. Care sunt paşii şi actele necesare pentru a efectua cadastrul şi intabularea unei locuinţe? Ce criterii trebuie să ai în vedere atunci când achiziţionezi un teren? Ce trebuie să faci pentru a obţine Certificatul de Urbanism? Ce este acela un studiu geotehnic şi de ce trebuie facut? Cum să îţi vinzi locuinţa cu un profit cât mai mare? În fiecare vineri, IMOPEDIA.ro îţi va răspunde la toate aceste întrebări şi multe altele.

IMOPEDIA.ro va sta de vorbă cu specialiştii fiecărui domeniu şi îţi va spune tot ce vrei să ştii. Mai mult de atât, pentru orice întrebare, sfat sau sugestie, ne poţi scrie la [email protected] şi vom răspunde în cel mai scurt timp.

CITEȘTE ȘI: IMOPRACTIC - Sfaturi imobiliare, acte și avize obligatorii


2 March 2012