IMOPEDIA.ro scoate în evidenţă latura creativă a imobiliarelor! Organizatorii Târgului Imobiliar Naţional vin cu oferte unice, iar echipa IMOPEDIA.ro aduce cele mai noi informaţii din piaţă şi voie bună.

30306-tni_sambata.jpgAcest sfârşit de săptămână este rezervat Târgului Naţional Imobiliar, organizat la Palatul Parlamentului. Bucureştenii în căutare de proprietăţi imobiliare găsesc la TNI cele mai interesante  oferte ale momentului şi, mai ales, preţuri promoţionale valabile între 10 şi 12 mai.

 „Suntem extrem de mulţumiţi de numărul de vizitatori, toţi expozanţii au potenţiali clienţi în stand, oameni interesaţi să îşi cumpere o locuinţă, persoane în căutare de cea mai bună ofertă. Dacă ieri, media de vârstă a fost mai ridicată, astăzi, fiind zi liberă, am avut foarte mulţi vizitatori tineri şi familii aflate la început de drum”, explică Cristina Bercea, PR Manager TNI.

Apartamentele cu două camere rămân printre cele mai căutate locuinţe de către tinerii fără familie. În acelaşi timp, familiile cu cel puţin un copil sunt interesate de casele din apropierea Bucureştiului.

„Intenţionez să îmi cumpăr un apartament cu două camere, în viitorul apropiat. Preţurile au scăzut foarte mult faţă de anii trecuţi, aşa că am venit să studiez cu atenţie toate ofertele. Mă bucur să găsesc foarte multe promoţii şi dezvoltatori dispuşi să negocieze”, declară Cosmin R., un vizitator în vârstă de 27 ani.

„Am venit la TNI pentru a analiza ofertele de case cu grădină şi mă interesează în special Domneşti. Numărul acestor oferte nu este foarte mare, am observat că zona de Vest nu este foarte bine reprezentată la târg”, spune Alexandra M., o potenţială clientă în vârstă de 35 ani.

30328-2.jpgBaloane, picturi şi voie bună, la standul numărul 1

IMOPEDIA.ro este partener de excepţie la Târgul Naţional Imobiliar, ce se desfăşoară între 10 şi 12 mai, la Palatul Parlamentului. Cu această ocazie, echipa IMOPEDIA.ro a pregătit suprize atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici!

Sâmbătă şi duminică te aşteptăm la standul numărul 1, să dăm o pată de culoare pieţei imobiliare româneşti! Cei mici vor pleca acasă cu baloane personalizate şi picturi pe faţă originale, sub sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva!”

CITEȘTE ȘI: Stii cât mai valorează locuinţa pe care o deţii? Cum îţi evaluezi proprietatea singur, dar corect?

 

11 May 2013