Te bate gândul să-ţi cumperi o locuinţă prin programul Prima casă, dar nu ai găsit nicăieri toate informaţiile de care ai nevoie? Imopedia.ro a făcut documentarea în locul tău şi îţi pune la dispoziţie toate informaţiile de care ai nevoie.

17863-prima-casa-3.jpgPrima casă 3 nu a schimbat sumele maxime pe care le poţi împrumuta pentru a-ţi cumpăra/construi o locuinţă. Însă trebuie să ştii că de acum încolo banca poate pune gaj pe contul tău dacă nu plăteşti ratele la timp. O altă schimbare constă în faptul că nu mai este nevoie de cel puţin şapte oameni pentru construcţia unei case, ci doar de doi. Aici vezi care sunt celelalte schimbări aduse de Prima casă 3.

Vrei să afli dacă eşti eligibil pentru Prima casă 3? Imopedia.ro îţi arată care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti şi îţi explică pas cu pas ce trebuie să faci. Tot de la noi afli ce trebuie să conţină dosarul pe care îl vei depune la bancă şi apoi la Fondul Naţionale de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, dacă vrei să-ţi cumperi sau să construieşti un imobil prin Prima casă 3.

Imopedia.ro te scuteşte şi de drumurile pe care aveai de gând să le faci la mai multe bănci, pentru a vedea care dintre ele are cele mai avantajoase condiţii. Aici găseşti informaţii referitoare la avansul minim, dobânzi, comisioane, gradul maxim de îndatorare permis, dar şi sumele alocate fiecărei bănci.

Ai găsit o casă pentru care eşti gata să faci un credit pe 30 de ani? Asigură-te că respectă cerinţele programului Prima casă 3.

Apoi, e musai să ştii care sunt sumele maxime pe care le poţi împrumuta în funcţie de alegerea pe care ai făcut-o, respectiv cumpărarea sau construirea unei case.

Vrei să vezi cu ochii tăi actele normative pe baza cărora funcţionează Prima casă 3? Le găseşti pe Imopedia.ro.


14 February 2011