Apartamente noi şi locuinţe vechi din toate zonele Bucureştiului, oferte imobiliare pentru clienţii programului Prima Casă, dar şi pentru cumpărătorii cu buget de peste 60.000 euro – vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar vor găsi cele mai atractive proprietăţi din piaţă, numai la standul IMOPEDIA.ro, pe „Harta proprietăţilor care contează”.

33955-panou-demo1.jpgCauţi o locuinţă şi vrei să găseşti toate ofertele imobiliare din Bucureşti, într-un singur loc? Vino la sfârşitul acestei săptămâni, la Palatul Parlamentului, unde se desfăşoară cel mai important eveniment de profil: Târgul Naţional Imobiliar (TNI). În perioada 9-11 mai 2014, cel mai mare târg imobiliar din România promovează oportunităţi imobiliare, proprietăţi executate silit şi ansambluri rezidenţiale noi.

IMOPEDIA.ro, cel mai important centru de informare şi de ofertare imobiliară, este partenerul principal al Târgului Naţional Imobiliar, de opt ani. La standul numărul 1, vizitatorii au descoperit de fiecare dată informaţii esenţiale din piaţa imobiliară. Cu ocazia acestei ediţii, IMOPEDIA.ro vine cu un concept prin care expune cele mai atractive oferte imobiliare ale momentului: Harta proprietăţilor care contează.

  • Cel mai interesante oferte imobiliare din Bucureşti vor fi prezentate în mod inedit, la standul numărul 1
  • „Harta proprietăţilor care contează” va conţine locuinţe din toate zonele şi sectoarele Capitalei
  • Apartamente noi şi locuinţe vechi, atât pentru clienţii cu venituri generoase, cât şi pentru cei cu buget restrâns

„La standul numărul 1, vizitatorii vor putea studia circa 500 de proprietăţi din Bucureşti. Cu ajutorul agenţiilor imobiliare, echipa noastră a selectat cele mai bune oferte din piaţă, pentru toate gusturile şi buzunarele. În plus, am negociat preţurile în numele cumpărătorilor finali, astfel că la standul nostru vor exista oferte unice şi discounturi valabile pe perioada târgului”, declară Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

Târgul Naţional Imobiliar (TNI) se desfăşoară între 9 şi 11 mai 2014, la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Biletul de intrare costă 5 lei. Vineri şi sâmbătă, programul de vizitare este între orele 10:00 şi 19:00, iar duminică va fi deschis până la orele 16:00.

VEZI ȘI: Ce apartamente poţi cumpăra cu 40.000 euro, în Bucureşti?

6 May 2014