Immofinanz, unul dintre principalii investitori de pe piaţa imobiliară românească, pune la dispoziţia angajaţilor din clădirile de birouri aflate în portofoliu, transport gratuit.

17519-s_park3_49574000.jpgAstfel, compania a pus bazele unei linii de transport care face legătura între Piaţa Victoriei şi clădirile de birouri de clasă A din nordul Capitalei: S-Park, Băneasa Airport Tower şi Victoria Park.

Din această lună, cei 400 de angajaţi ai chiriaşilor din clădirile ce aparţin Immofinanz vor putea ajunge şi pleca mai uşor de la serviciu. Plecările au loc la fiecare 15 minute, de luni până vineri, între orele 7:30-9:30 şi 16:45-19:00, cu trei microbuze, un mini-autocar şi două autobuze.

„Suntem încântaţi să lansăm acest serviciu inovativ, nou pentru piaţa imobiliară românească. Transferul conferă angajaţilor un plus de confort şi îi ajută să economisească timp valoros în fiecare zi. Parteneriatul cu chiriaşii noştri este cu adevărat important pentru noi şi am creat acest serviciu pentru a le oferi un sprijin în plus în activitatea lor zilnică", a declarat Manfred Wiltschnigg, Membru în Consiliul de Administraţie Immofinanz Group.

„Acesta este un beneficiu gratuit oferit chiriaşilor noştri ce reduce şi costurile pentru un număr de companii care astfel nu mai sunt nevoite să plătească transportul angajaşilor", a mai adăugat acesta.

„Administraţia S-Park ne-a înţeles nevoile ca şi chiriaşi şi a venit în întâmpinarea lor. Neavând acces la metrou în zonă, noul serviciu este pentru compania noastră nu doar o modalitate de optimizare a costurilor, ci ne ajută să oferim servicii flexibile angajaţilor noştri", spune Lorelai Marchidan, human resources manager, Servier Pharma.

Serviciul de transfer gratuit este disponibil pentru companiile care au sediul în clădirile de birouri menţionate. Printre chiriaşii Immofinanz din clădirile S-Park, Băneasa Airport Tower şi Victoria Park se numără: ING, CMS Cameron McKenna, Servier Pharma, Johnson & Johnson Romania, Intesa Sanpaolo, Heineken Romania, Wrigley Romania, SAP Romania, Goodyear, Arabesque, Tetra Pak Romania, Hyundai, Sandoz Pharma, Corporate Office Solutions, Coty Cosmetics Romania, Liebrecht & Wood Romania.

În România, Immofinanz are un portofoliu de 49 proprietăţi evaluat la 890 milioane euro în clasele de active principale de spaţii comerciale şi de birouri. În toamna anului 2011, grupul va inaugura proiectul Maritimo Shopping Center din Constanţa, care este în prezent în construcţie.


Sursa

13 April 2011