Casa costă 86.000 de dolari şi vine gata montată şi mobilată. Bineînţeles, cu mobilă Ikea. Suprafaţa locuibilă este de 70 metri pătraţi.

23729-aktiv_2_9a_28178600.jpgPentru cei cărora le place să se plimbe prin magazinele producătorului suedez de mobilă, Ikea le aduce decorurile din magazinele atât de celebre direct acasă. De fapt, le aduce o casă gata montată şi mobilată cu condiţia ca beneficiarul să aibă un teren, iar în apropiere să existe posibilitata ca să se efectueze racordurile la utilităţi. Casele din prefabricate ar putea fi vândute în Statele Unite din acest an.

Suprafaţa locuibilă este de 70 metri pătraţi.  Casa are un dormitor, bucătărie, sufragerie (living) şi două spaţii de depozitare.

Toată mobila şi aparatura electrocasnică este marca Ikea, de la dulap, mobila de bucătărie, podele, şifonier, canapele şi până la birouri, obiecte de decor, utilităţi,  corpuri de iluminat şi lenjerie. De asemenea, clienţii îşi pot personifica locuinţa Ikea, toate utiliăţile fiind disponibile în mai multe culori şi modele, se arată e site-ul celor de la Ideabox.

Proiectul a fost realizat Ideabox şi de desigerii de la Ikea Portland (SUA).

 

 

Sursa

5 March 2012