Fanii brandului suedez H&M au motiv de bucurie! H&M (Hennes & Mauritz) vine şi în România, urmând să deschidă un magazin în Băneasa Shopping City în primăvara lui 2011.

După mai mulţi ani de tatonare a pieţei, H&M unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte la nivel mondial va deschide primele magazine în România.

"Decizia de a aduce H&M în Băneasa Shopping City reprezintă un pas firesc în evoluţia mixului de retaileri pe care mall-ul îl oferă clienţilor săi. Băneasa Shopping City a atras întotdeauna cele mai dorite şi la modă branduri, fiind o poartă de intrare în România pentru multe dintre ele. Sunt sigură că va fi o surpriză minunată pentru clienţii noştri, care nu vor trebui să mai aştepte să plece într-o vacanţă în străinătate pentru a cumpăra articole din brandul H&M", a declarat Loredana Croicia, director de vânzări şi marketing la Băneasa Shopping City.

Magazinul va fi situat pe două etaje, cu intrări şi ieşiri atât la parter, cât şi la primul etaj şi cu acces vertical interior facilitat de un lift şi două scări rulante.  Produsele comercializate de H&M se adresează persoanelor cu venituri medii şi mici. Hennes&Mauritz AB (H&M) este o companie suedeză care deţine aproximativ 2.000 de magazine în 37 de ţări.


 



25 June 2010