Cele 20 de hipermarketuri Real, cumpărate de Auchan România de la grupul Metro vor fi rebranduite în mai puţin de un an. Astfel, reţeaua Auchan va ajunge să deţină 31 de magazine.

31688-real-cumparat-de-auchan-300x212.jpgCalendarul nostru este unul ambiţios, dorim să realizăm convergenţa celor 20 de magazine şi trecerea sub marca şi comerţul Auchan în mai puţin de un an. Priorităţile noastre, în această perioadă, sunt: integrarea celor 5.000 de noi colaboratori,  propunându-le un comerţ bazat pe discountul generalizat. Convergenţa celor două companii este o oportunitate extraordinară care ne va permite să ne consolidăm şi să creăm valoare pentru toţi: pentru clienţi, pentru angajaţi, pentru furnizori şi pentru producătorii români”, spune directorul Patrick Espasa, general al Auchan România.

Tranzacţia Auchan-Real a fost încheiată în data de 12 septembrie, acordul de vânzare fiind semnat anul trecut, la finalul lunii noiembrie.

Auchan România, în noua formulă, ajunge la 31 de magazine deschise şi alte două în construcţie, o suprafaţă netă de vânzare de 252.000 metri mp, peste 10.000 de angajaţi, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienţi anual şi o cifră de afaceri comună de peste 4,5 miliarde lei, fără taxe.

 AFLĂ MAI MULTE despre Preluarea hipermarketurilor Real de către Auchan

13 September 2013