Actorul Daniel Radcliffe, celebru pentru rolul Harry Potter, şi-a cumpărat o proprietate istorică în New York. Renovată, cu cinci dormitoare, casa a costat 5,6 milioane de dolari şi este una dintre cele mai faimoase locuinţe de pe West 12th Street.

FOTO::student.chula.ac.Clădirea a fost construită de un căpitan de vas, pentru fiica sa, în 1847. Starul are mai multe proprietăţi în Anglia şi chiar în metropola americană. Daniel Radcliffe a cheltuit alte peste 4 milioane de dolari pe un apartament de lux din Soho, un cartier din sudul New York-ului, pe care îl închiriază cu 4.800 de dolari pe săptămână.

În 2007, când a împlinit vârsta de 18 ani, actorul a intrat în posesia unei averi de 50 de milioane de dolari, obţinută datorită rolului celebrului vrăjitor. La acea dată, Daniel locuia cu părinţii şi nu se atinsese de suma câştigată. Imperiul de proprietăţi pe care îl deţine, în prezent, se ridică la o valoare de peste 10 milioane de lire sterline.

Redcliffe este aşteptat să se întoarcă la New York de îndată ce se încheie filmările pentru Harry Potter and the Deathley Hallows, iar anul viitor va putea fi urmărit în show-ul Broadway "How to Succeed In Business Without Trying".

 

21 October 2009