Bucuresti, 5 - 7 Noiembrie 2010. Harmony Design isi anunta prezenta la targul imobiliar Project Expo in calitate de partener pentru solutii profesionale de amenajare a spatiilor destinate intalnirilor si evenimentelor de business, si petreceri private avand ca reper conceptul OUTDOOR LIVING.

14862-liner_a.jpgFie ca este vorba de spatii destinate receptiei, intalnirilor sau managementului, multifunctionalitatea pieselor de mobilier va asigura utilizarea eficienta a spatiului fara a sacrifica partea estetica.

Respectand principiile pieselor de mobilier moderne, contemporane produsele din colectia Manutti reflecta un stil simplu, curat si transparent, potrivit oricarei culturi organizationale self confident.

In cadrul targului Project Expo, Harmony Design va ilustra prin intermediul colectiei Zendo noul concept de amenajare al business lounge-ului. Harmony Design transpune prin branduri de mobilier provenite de la case de design din EUROPA o abordare fresh, care rezoneaza cu un spirit liber si creativ.

O alta noutate cu care Harmony Design ii va incanta pe vizitatorii targului este colectia de accesorii Shades-Swiss Design "Piese spectaculoase, de forme si marimi ce iti stimuleaza imaginatia, care pot fi folosite pentru a crea, fara efort, o ambianta propice relaxarii, " Elena Suciu, despre despre Colectia de Accesorii "Shades" by Harmony Design.

Pentru EVENIMENTE, Harmony Design- ofera spre inchiriere piese de mobilier cu proprietati 100% outdoor cu un design contemporan, minimalist, urban, fara ca serviciul de inchiriere sa implice costuri ridicate.

Harmony Design este prima companie din Romania specializata exclusiv pe mobilier outdoor de calitate. Infiintata la inceputul anului 2008, Harmony Design a introdus pe piata locala branduri de prestigiu din segmentele lux si premium: Manutti Collection si Gerhard Welzel - Collections, precum si branduri de accesorii OUTDOOR, FatBoy si NAMGRASS.

Solicitari cotatii preturi si mostre gratuite:
Tel +40 0756 199 089 sau
[email protected].
www.harmonydesign.ro
Splaiul Unirii 8, bl. B4, sc. 3, ap. 67, Bucuresti, Romania,
Fax: 00-40-31.800.33.98


4 November 2010