Grupul spaniol Volumetric va inaugura la sfârşitul anului o clădire de apartamente de 11 etaje în centrul oraşului Braşov, în urma unei investiţii de 25 milioane euro, cu câteva luni mai devreme faţă de termenul anunţat iniţial, au declarat marţi reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar.

13675-size5.jpg"Şantierul Privilegio Braşov a fost inaugurat oficial la 17 septembrie 2009. În prezent, structura clădirii de 11 etaje, cu 156 de apartamente şi compartimentările interioare sunt finalizate în totalitate şi se lucrează la finalizarea instalaţiilor şi faţadelor şi la realizarea finisajelor. Privilegio Braşov va beneficia şi de curte interioară, cu spaţii verzi, alei pentru plimbare şi spaţiu de joacă pentru copii. În plus, la parter vor fi deschise galeriile comerciale Privilegio", au declarat reprezentanţii Volumetric.


Iniţial proiectul fusese anunţat a fi gata de livrare pentru februarie 2011. Valoarea totală a investiţiei pentru dezvoltarea întregului proiect, de aproximativ 25 milioane euro, este asigurată de dezvoltator integral din fonduri proprii.

Dezvoltatorul Volumetric a ridicat deja cele 156 de apartamente din Privilegio Braşov şi a făcut recepţia la primul etaj complet finisat.

Volumetric este prezentă în România din 2008. Compania mai vrea totodată să construiască la Piteşti un bloc de locuinţe asemănător, cu circa 160 de apartamente, pentru care se află în negocieri.

Sursa

22 September 2010