Grupul spaniol Ibiza House cu o experienta de 10 ani in domeniul investitiilor imobiliare in Bucuresti, incepe o noua etapa prin lansarea unui model de apartament, de dimensiuni moderate la CEL MAI BUN PRET, fara a pierde esenta marcii Ibiza House: eleganta spaniola, exclusivitate, creativitate in controlul de cost si pastrarea calitatii pana la ultimul detaliu.

Grupul spaniol Ibiza House lanseaza o noua provocare apartamente de calitate pentru tineriInitiativa constra in vanzarea de apartamente noi in regim de R.C.P. (Regim de Comunitate de Proprietari). Este cea mai buna alternativa pentru multi tineri, ce isi pot cumpara ACUM un apartament la un pret accesibil.

Suntem tineri, haideti sa nu renuntam in fata crizei, haideti sa ne folosim creativitatea in a gasi solutii. Profita de aceasta mare oportunitate. Ibiza House iti ofera apartamente la CEL MAI BUN PRET.

De ce aceasta imbunatatire a preturilor?

- datorita controlului strict al costurilor, al achizitiilor de produse de calitate la preturi competitive de pe pietele internationale;
- datorita participarii cumparatorului la dezvoltarea imobiliara, reducand marjele operatorului si astfel repercutand in pretul apartamentului;
- datorita solidaritatii cu tinerii pentru a putea accede la prima locuinta, optimizand resursele si minimizand marjele.

Unde?
In centrul Bucurestiului - numai 43 de apartamente.

Tipuri de apartamente:

Tip A ( 4 camere, suprafata construida 87,32 m2.)
- dormitor matrimonial cu baie
- 2 dormitoare
- baie de serviciu
- living
- bucatarie
- terasa
Tip B ( 3 camere, suprafata construita 67,37m2)
- dormitor matrimonial cu baie
- 1 dormitor
- baie de serviciu
- living
- bucatarie
- terasa
Tip C ( 2 camere, suprafata construita 48,22 m2)
- dormitor matrimonial cu baie
- living
- bucatarie
- terasa

Conditii de VANZARE:

Tip A Tip B Tip C
Pret 115.000 84.900 63.500
Avans 20.000 15.000 12.000
Rezerva 5.000 5.000 5.000
Restul pe parcursul executiei .

Data finalizarii : 30 Decembrie 2010.

Finanatare :
Suntem in tratative cu mai multe banci pentru facilitatea creditelor ipotecare pentru clientii .

Avantaje:
- Ipoteci foarte sigure, datorita pretului foarte bun cu care apartamentul IESE pe piata si datorita potentialului foarte mare de revalorizare.
- TVA (numai 5%) conform legislatiei in vigoare .
- Garantia oferita de stat pentru sume de pana la 60.000 .
- Imobilul va fi dotat cu cu placi solare pentru producerea apei calde si a incalzirii centrale, cu o economie energetica intre 20-25% pentru beneficiari ,la fiecare factura si pentru totdeauna, contribuind pozitiv la conservarea mediului ambient.
- Creem locuri de munca pentru tineri cu aceasta noua promotie de locuinte.
- Apartamente noi, construite in conformitate cu normele actuale privind comportarea in caz de cutremur , respectand cerintele de asigurare a confortului termic , la pretul apartamentelor vechi , depasite din toate punctele de vedere si pentru care aducerea la standardele actuale implica costuri foarte mari .

Rezervati si tu apartamentul incepand cu 30 iunie 2009.

Experienta noastra in domeniu confera certitudinea seriozitatii si succesului, experienta dovedita prin cele 5 complexe rezidentiale dezvoltate pana in prezent: Ibiza Rezidential, Ibiza Club, Ibiza Golf, Ibiza Golf & Light, Ibiza Sol si prin seria de premii castigate in acesti ani precum cel mai dinamic developer imobiliar si cel mai bun developer imobiliar rezidential

15 iunie 2009