Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Braşov care include spaţii de birouri cu o suprafaţă de 24.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 30 de milioane de euro.

19583-brasovbusinesspark.jpgCentrul de afaceri, cel mai mare din Braşov, este situat la intrarea în oraş dinspre Bucureşti şi are un grad de închiriere de circa 70%. Braşov Business Park este dezvoltat de firma Ravensdale Investments, filială a Vlerick Group, fiind finalizată deocamdată doar prima fază a proiectului. A doua etapă va fi lansată dacă primele spaţii vor fi închiriate integral şi finanţarea va fi asigurată, a declarat preşedintele şi proprietarul grupului Philippe Vlerick.

Grupul Vlerick are activităţi industriale şi financiare în ţări din Europa de Est şi Europa de Vest, India şi SUA. În România, grupul este reprezentat de UCO Ţesătura Giurgiu (ţesături), BMT Iaşi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticlă, matriţe pentru industria de sticlărie şi industria aerospaţială) şi mai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest şi Ravensdale Investments, cu proiecte în zona oraşelor Ploieşti şi Braşov.


Sursa

5 July 2011