In timpul partidei de fotbal de marti seara, dintre Unirea Urziceni si FC Sevilla, vizitatorii site-ului televiziunii nationale au participat la un concurs al carui premiu, oferit de ansamblul rezidential Green City, consta in doua bilete de avion,  o noapte de cazare si doua bilete la meciul Unirii Urziceni ce se va desfasura  la Stuttgart, pe 9 decembrie.  Cei  41.000  de vizitatori care au luat cu asalt site-ul (dintre care 2500 - au reusit sa se inscrie in consurs) au blocat in timp record orice fel de inscriere, astfel incat concursul a trrebuit sa fie prelungit cu alte patru ore.

"Ansamblul Green City a vrut sa fie, ca de obicei, alaturi de echipa de fotbal Unirea Urziceni si alaturi de sustinatorii acesteia. De aceea, am ales sa sponsorizam acest concurs, oferindu-le fanilor ocazia de a merge la meciul de la Stuttgart alaturi de echipa, ba mai mult decat atat, in acelasi avion cu fotbalistii echipei Campioane.

Concursul  a fost de interes maxim atat pentru telespectatori, cat si pentru vizitatorii site-ului TVR dedicat competitiei UEFA Champions Leagues, care au asaltat adresa www.tvr.ro  pentru a citi cronica live a meciului si pentru a participa la concursul organizat de TVR 1 si Green City", a declarat Carmen Petcu, director de marketing si comunicare Green City.

Ansamblul rezidential Green City si echipa de fotbal Unirea Urziceni

Ansamblul rezidential Green City, partener oficial al echipei Unirea Urziceni si, in curand, locul pe care o parte din vedetele echipei il vor numi "acasa", vine atat in intampinarea nevoilor echipei cat si in intampinarea nevoilor sustinatorilor acesteia.

"Vom mai organiza astfel de concursuri care sa le dea posibilitatea fanilor sa isi arate sustinerea si sa primeasca astfel de surprize, iar suporterilor "infocati" le mai oferim o posibilitate unica: aceea de a locui langa Meme Stoica sau Dan Petrescu, in complexul rezidential Green City", a declarat Carmen Petcu. 

Complexul rezidential Green City se afla in localitatea 1 Decembrie, la 30 de minute de Piata Unirii si cuprinde, in prima faza de constructie, 356 de case Neva,  si o suprafata verde de dimensiunile parcului Cismigiu, fiind dotat cu restaurant, o ceainarie, o gradinita de stat, locuri de joaca pentru copii si multe spatii verzi.

Pana la finalul anului, in Green City va functiona un cabinet medical, un centru de fizioterapie, o farmacie, o sala de fitness, iar in proiectul de dezvoltare din 2010 sunt prevazute facilitati precum: scoala, teren de tenis, teren de fotbal, hotel, spa, salon de frumusete, est. Pana la 31 decembrie 2009, pretul unei case Neva Standard la cheie este de 116.130 eur (TVA inclus), la achizitionarea in 30 de zile.

27 November 2009