De la industrie-reper a tranzacțiilor eficiente, la provocare în perioadele considerate a fi dificile, domeniul imobiliar rămâne una dintre cele mai atractive și interesante zone de interes atât pentru dezvoltatori, cât și pentru vânzătorii profesioniști sau cumpărătorii finali.

 Pentru a veni în sprijinul fiecărui tip de partener implicat în procesul de tranzacționare în imobiliare, agenția de Real Estate, Domina Imobiliare, lansează un ghid adaptat perioadei actuale , integrând recomandări și exemple concrete, desprinse din experiența de peste 12 ani în piața de profil.

Ghidul conține un set de repere obiective, structurate, pe care orice actor al industriei imobiliare le poate folosi cu succes în contextul luării deciziilor de achiziție, vânzare sau chiar de construcție a unei proprietăți în anul 2020, un an puternic marcat de schimbări ale paradigmei, consumului și investițiilor. Când este sigură achiziția unei proprietăți, cum se poate transforma un moment dificil într-o oportunitate sau care sunt părerile specialiștilor în raport cu piața clădirilor de birouri, toate aceste întrebări găsesc răspuns și soluții în ghidul lansat de Domina Imobiliare.

Evoluția industriei imobiliare este puternic impactată de obiceiurile de consum ale clienților, de nevoile principale, dar și de apetitul pentru confort. Așadar, percepția partenerilor Domina Imobiliare a reprezentat mereu pentru noi un reper, iar în acest moment, în care trecem printr-o perioadă de așezare, simțim nevoia să oferim susținere, răspunsuri și soluții pentru fiecare categorie de client din portofoliul Domina Imobiliare. Acest ghid, sesiunile de consultanță oferite de agenții specializați, precum și accesul la un portofoliu amplu de oferte sunt principalele resurse de care orice vânzător sau cumpărător are nevoie pentru a lua deciziile corecte”, Ruben Drăghici, Manager General Domina Imobiliare.

Accesul la ghid este gratuit, acesta putând fi descărcat de aici

Despre Domina Imobiliare

Cu experiență de peste 12 ani în domeniul imobiliar, Domina Imobiliare este cel mai important jucător al pieței tranzacțiilor de profil din județul Gorj, având un portofoliu de sute de oferte active constant, gestionate de o echipă specializată. Prin experiența miilor de tranzacții efectuate cu succes, Domina Imobiliare este punctul de întâlnire al nevoilor din industriile creative, de producție și de servicii, fiind principalul reper al celor peste 11.000 de clienți care au beneficiat de serviciile complete ale agenției.

În anul 2019, Domina Imobiliare a ales să demareze un proces amplu de digitalizare a procedurilor și fluxurilor de lucru specifice, devenind una dintre agențiile cu apetit crescut pentru eficientizarea activității imobiliare.

9 April 2020