Generali a lansat o nouă asigurare facultativă a locuinţei - Eurocasa FlexiPlus, care pe lângă ris-curile acoperite de oferta standard oferă clienţilor posibilitatea de a include în asigurare riscuri suplimentare, potrivit unui comunicat al asiguratorului.

16054-1275395822.jpg"Eurocasa FlexiPlus" se adresea-ză atât proprietarilor, cât şi chiriaşilor, cota de primă fiind unitară pentru apartamente, case sau vile. Riscurile acoperite prin pachetul de bază sunt: incendiu, explozie, trăsnet, căderea aeronavelor, lovirea de vehicule rutiere, daune provocate de fum, gaz sau vapori şi calamităţi naturale (cutremur, inundaţii şi aluviuni, prăbuşiri şi/sau alunecări de teren, fenomene atmosferice, grindină, greutatea stratului de zăpadă). De asemenea, pe lângă riscurile standard, clienţii beneficiază în acelaşi preţ şi de asigurarea de răspundere civilă faţă de terţi, asigurarea pentru anularea călătoriei în străinătate în cazul unei daune care face imposibilă deplasarea şi includerea automată în asigurare a bunurilor achiziţionate în timp.

Eurocasa FlexiPlus poate acoperi şi daunele produse la instalaţiile de apă, riscul de furt şi tâlhărie şi răspunderea civilă a familiei extinsă.

Plata primei se poate realiza integral ori în rate semestriale sau trimestriale, în funcţie de posibilităţile clientului. Pentru plata integrală anuală, compania acordă o reducere de 5%.


Sursa

18 January 2011