Garanti Bank lansează un credit de nevoi personale în lei, euro, dolari şi franci elveţieni pentru dacăli, care pot opta pentru o perioadă de graţie de cel mult 16 luni în primii patru ani de la acordare.

sursa:www.zf.roDobândă este cu 1,2% mai mică decât dobânda standard, valabilă pe toata durata contractului, iar comisionul de acordare este la jumătate.

"Pe perioada vacanţei şcolare de vară, între lunile iulie - octombrie, cadrele didactice pot uita de grija plăţii ratelor la credit. Prin intermediul creditului "Summa cum laude" oferim cadrelor didactice până la 16 luni perioadă de graţie în primii 4 ani de la acordare, pe parcursul cărora nu vor plăti absolut nimic, nicio dobânda sau comision", a declarat directorul responsabil de retail banking, Okan Yurtsever.

Creditul de nevoi personale, fără garanţii, este disponibil în lei, euro, dolari şi franci elveţieni. Suma maximă care poate fi acordată este de 30.000 euro sau echivalentul în lei, dolari sau franci elveţieni, iar perioada de creditare poate ajunge până la 10 ani.

 

Dobânda anuală efectivă este de 14,138,07% pe an pentru creditele în euro, calculată pentru suma de 15.000 euro şi perioada maximă de 10 ani, arată într-un comunicat transmis de bancă.

8 December 2009