Ieri, vineri 6 august, printre vizitatorii Regatei Imobiliare s-a numărat şi fotbalistul Robert Niţă. Aflat în concediu, la mare, împreună cu iubita şi copilul, Robert Niţă a venit la târg, fiind în căutarea unui apartament cu patru camere în Capitală.

Robert Niţă cunoaşte foarte bine piaţa imobiliară şi nu pentru că este un potenţial cumpărător bine informat, ci pentru că fotbalistul este un investitor imobiliar.

"Am şi ceva terenuri şi ceva proprietăţi de vânzare, dar deocamdată studiem piaţa pentru că este perioada aceasta de criză şi nimeni nu se aruncă să investească sume mari. Când am ales să investesc în piaţa imobiliară?

Când a făcut-o toată lumea cu ani în urmă, au fost şi oameni care şi-au vândut casele şi s-au mutat cu chirie ca să investească în domeniul imobiliar. Din păcate s-a dovedit a fi un balon de săpun, era de aşteptat să vină această criză. Era greu să menţii un astfel de ritm, că cumperi astăzi şi mâine să vinzi cu 60-70% sau 100% profit", apreciază Robert Niţă.

"Mă ocup de afaceri imobiliare doar în timpul liber, din fericire are cine să se ocupe de acest business", a adăugat Robert Niţă.

Robert Niţă şi-a început cariera de fotbalist în 1997, la Steaua Bucureşti. A jucat apoi la Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni şi Oţelul Galaţi. În 2000 a venit la Rapid Bucureşti, iar în sezonul 2000-2001 a fost al treilea golgeter din Liga I, cu 14 goluri înscrise.

În 2004 Niţă a fost cumpărat de israelienii de la Hapoel Be'er Sheva, ca să revină apoi în ţară la Gloria Bistriţa şi Pandurii Târgu Jiu. În 2008, Robert Niţă s-a alăturat echipei Viettel, din Vietnam.

"Nu ştiu când voi pune ghetele în cui. Sper să mai joc un an, doi şi apoi să mă pot ocupa şi de altele. Ultima experienţă şi foarte bună din toate punctele de vedere am avut-o în Vietnam. Deocamdată sunt în vacanţă şi sper să apară o nouă provocare" a mai precizat Robert Niţă.

Regata Imobiliară continuă! Vizitatorii pot consulta astăzi ofertele expozanţilor începând cu ora 17,00 până la ora 23,00. Mâine, în ultima zi de târg, programul este de la 11,00 la 16,00.

Imopedia.ro este portalul imobiliar cu cel mai mare trafic de vizitatori, conform Sati.ro. Imopedia.ro deţine peste 500.000 de oferte Imobiliare publicate de agenţii Imobiliare.
Pentru detalii suplimentare:

Cristina Tamaş

Tel: 0743 121 189
e-mail: [email protected]

 

7 August 2010