Britanicul Michael Lloyd, cel care timp de opt ani a condus proiectul Baneasa din nordul Bucurestiului, a demisionat din functia de conducere a fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, se arata intr-un comunicat al fondului.

Michael Lloyd (foto), in varsta de 43 de ani, a fost numit in conducerea fondului german de investitii Rutley in luna decembrie 2009. Lloyd a demisionat din functia de director extern (n.r.: director independent care nu are rol de management), demisia avand efect imediat din data de 18 martie.

Totodata, Lloyd a renuntat si la functia ocupata in cadrul companiei Quintet Asset Management, activa pe piata imobiliara din Romania.

Dupa doi ani in functia de presedinte al Quintet, Michael Lloyd a decis sa isi dedice intregul timp afacerilor sale private si sa renunte la pozitia ocupata in cadrul Quintet. El va ramane un bun prieten atat pentru Quintet, cat si pentru Romania", a explicat Paul Phillips, CEO al Quintet Asset Management.

Tot din 18 martie, fondul controlat de Patriciu va avea si un nou nume - DP Property Europe Limited. La sfarsitul anului trecut, portofoliul fondului de investitii valora 485,3 milioane de lire sterline (peste 560 milioane de euro).





Sursa

22 March 2010