Una dintre proprietățile lui Elvis Presley poate fi închiriată pe platforma Airbnb. Potrivit News.ro, casa din Beverly Hills, situată pe Hillcrest Road 1174, în cartierul Trousdale Estates, costă 3.995 de dolari (3.600 de euro) pe noapte și poate fi închiriată pentru cel puțin cinci nopți.

 

42514-casa_elvis.jpgProprietatea, cu suprafața de 498 de mp, a fost cumpărată de Elvis Presley împreună cu soția sa, actrița Priscilla Beaulieu. Casa cu pereți înalți de lemn și sticlă, în care cei doi au locuit timp de șase ani are patru dormitoare - trei în locuința principală și unul în casa de oaspeți, cinci băi, o saună, piscină, terasă cu șemineu și o parcare cu patru locuri.

 

Potrivit descrierii de pe Airbnb, din casă poate fi admirată priveliștea din Los Angeles și din cartierul unde au locuit Richard Nixon, Dean Martin sau Frank Sinatra. 

 

Fostul imobil al lui Elvis Presley a fost conceput de arhitectul Rex Lotery în anul 1957 și reprezintă o îmbinare între stilul modern al locuințelor americane de pe Coasta de Vest și cele franceze, menționează News.ro

13 September 2019