Incepand de astazi, 08.08.2011 ansamblul FAMILY RESIDENCE BERCENI isi deschide portile vizitatorilor si cumparatorilor sai. Cu aceasta ocazie va anuntam ca am lansat si site-ul oficial al proiectului.

Proiectat sa aiba in centrul sau aceasta unitate de baza, FAMILIA, focalizat pe necesitatile zilnice ale acesteia, ansamblul rezidential FAMILY RESIDENCE BERCENI ofera o gama variata de apartamente, incepand cu garsoniere (35 mp) si terminand cu apartamente generoase de 3 camere (97 mp).

Tocmai de aceea, fiecare apartament din condominiu va beneficia de zone aferente vaste, structurate in locuri de agreement pentru petrecerea timpului liber, foisoare, gradinita, barbeque dar si de atat de necesarele locuri de parcare (supraterane si terane).

Pe langa aceste puncte de atractie si de climatul general pe care vor sa il creeze viitorilor locatari, dezvoltatorii ofera potentialilor clienti preturi dintre cele mai competitive si o calitate a lucrarilor si finisajelor de exceptie.

Beneficiarii finali isi pot personaliza complet apartamentele contractate astfel incat, imobilul achizitionat sa devina primitor, dar si util, sa devina … ACASA!


 

8 August 2011