Cântăreţii de muzică country Faith Hill şi Tim McGraw au vândut, în sfârşit, proprietatea pe care o deţineau în cartierul Beverly Hills.

sursa foro:http://www.countrystateline.comPotrivit ediţiei electronice a publicaţiei LA Times, cele două superstaruri au obţinut 9,5 milioane de dolari pe locuinţa situată în zona oficiului poştal din cartierul vedetelor, deşi în 2008 ei cereau nu mai puţin de 14,8 milioane de dolari pentru aceeaşi proprietate.

Conacul, construit în stil mediteranean, are două etaje şi suprafaţa totală de aproximativ 975 mp, şi se află pe un teren care măsoară peste 16.000 mp. Casa, care a fost cumpărată de Faith Hill şi Tim McGraw în 2003 cu 6,2 milioane de dolari, are şase dormitoare, şapte băi, spa, piscină şi sala de fitness. În plus, fosta locuinţă a cuplului Faith Hill - Tim McGraw oferă o privelişte de vis atât asupra canionului, cât şi asupra oraşului.

La sfârşitul anului trecut, Faith Hill, Tim McGraw şi cele trei fiice ale lor s-au mutat în noua lor casă din Nashville, a cărei construcţie a durat aproape patru ani.

 


22 June 2010