Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România are un nou preşedinte de la începutul acestui an, ca urmare a regulamentului de funcţionare a instituţiei, care prevede un mandat de doi ani pentru această funcţie.

23752-marian_petre02_10ba13a33a.jpgNoul preşedinte este Marian Petre, care în ultimii doi ani a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte al ANEVAR. El îl înlocuieşte pe Filip Stoica care condus instituţia în mandatul 2010-2011.

Marian Petre este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, specializarea Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi în prezent activează in cadrul Băncii Comerciale Române (BCR) ca şef al departamentul de management al garanţiilor. El este membru RICS (Royal Chartered Surveyors) şi REV (Evaluator Recunoscut European).

El a realizat până acum peste 1.500 studii de evaluare pentru proprietăţi imobiliare şi active industriale  pentru garantare credite, societăţi mixte, privatizare, lichidare sau raportări financiare şi peste 200 de studii de evaluare pentru societăţi comerciale implicate în procesul de privatizare sau pentru fuziuni, divizări sau vânzări.

 

Sursa

7 March 2012