ERA Shopping Park a anunţat încheierea de noi parteneriate pe termen lung cu 4 branduri dezvoltate de antreprenori din Oradea. Acestea urmează celor 8 magazine orădene deschise chiar la începutul acestei veri şi unui total de 14 noi chiriaşi în acest an.

20028-140470maxim.jpgMagazinul Gentil a fost inaugurat săptămâna trecută, în timp ce Totem, Fashion Store şi Restaurantul cu specific unguresc se vor deschide până la sfârşitul lunii august, se arată într-un comunicat al centrului comercial. "Le urăm bun venit celor patru care se alătură unui număr de 13 retaileri locali care au ales ERA Shopping Park în 2011. Procesul de închiriere al spaţiilor din ERA Shopping Park avansează semnificativ şi suntem în discuţii cu o serie de antreprenori locali şi chiriaşi internaţionali. Ne apropiem astfel tot mai mult de îndeplinirea promisiunii făcute orădenilor de a deveni cea mai mare destinaţie de cumpărături şi distracţie din regiune", a declarat, în comunicat, Graham Kilbane, CEO Omilos Group. Galeria comercială este "ancorată" de Carrefour, Bricostore şi Altex Megastore.

Magazinul Gentil este un brand local cu o tradiţie de peste 15 ani pe piaţa de marochinărie şi încălţăminte din zona de vest a ţării. Toate produsele sunt create şi lucrate în fabrica proprie din Oradea şi sunt comercializate în 7 magazine în Oradea, Sibiu, Vaslui, Timişoara, Cluj şi Satu Mare. Prezent de 14 ani în Oradea, magazinul Totem şi-a creat un puternic renume local în comercializarea de produse de papetărie, birotică şi IT.

Fashion Store este iniţiativa unui orădean ambiţios care se implică permanent în dezvoltarea de noi idei comerciale pe piaţa locală. Magazinul ce se va deschide în luna august le va oferi orădenilor haine italieneşti, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Restaurantul va fi amenajat în stil specific unguresc şi îi va aştepta pe orădeni în fiecare zi cu noi preparate şi propuneri de meniuri gustoase.


Sursa

27 July 2011