Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit astăzi, la sediul instituţiei, cu Excelenţa Sa Alexandre Vassalo, Ambasadorul Portugaliei în România.

sursa:www.bloombiz.roCei doi oficiali au discutat aspecte privind oportunităţi de investiţii în lucrări de infrastructură utilitară şi turistică din România, precum şi despre cooperarea între cele două ţări în domeniul turismului.

Elena Udrea a vorbit despre preocuparea instituţiei pe care o conduce de a atrage investiţii străine în structuri de cazare şi de agrement din staţiunile turistice, precum şi despre liberul acces al companiilor cu capital străin la concursurile de selecţie a constructorilor în domeniul infrastructurii din România.

Excelenţa sa Alexandre Vassalo a declarat că România are multe lucruri de oferit în domeniul turismului şi s-a arătat interesat de proiectele derulate în ţara noastră pe domenii în care companiile portugheze sunt renumite în lume pentru expertiză şi tehnologii.

Ministrul Român şi Ambasadorul Portugaliei în România au convenit asupra unor modalităţi concrete de informare reciprocă pentru intensificarea schimburilor economice dintre cele două ţări.

 

22 January 2010