EleMMent Palazzo este supranumit bijuteria inginerească a momentului. Un record absolut, un proiect care s-a propulsat atât de departe, încât este imposibil să apară un competitor pentru el, în curând. Este vorba despre o casă motorizată, de 3 milioane de euro, pregătită special pentru distracție. Interiorul este făcut din marmură, cu detalii de aur roz, iar acoperișul se poate transforma oricând într-un club la înălțime.

37867-mm1.jpgÎncadrarea tehnică a lui EleMMent Palazzo este de RV – vehicul recreațional. Arată ca o rulotă supradimensionată sau ca un yacht mic dar luxos, pe roți, iar interiorul este pe măsură. Există 6-8 locuri individuale pentru pasageri, care se vor simți ca și în cel mai luxos hotel. Interiorul, care are o suprafață de 25 mp, oferă absolut orice este nevoie pentru a satisface gusturile cele mai exclusiviste, de la sisteme audio high-end, până la hamace a căror lumină se schimbă în funcție de dispoziția utilizatorului.

La bord există un server media, wireless, SAT TV, opt monitoare, sisteme intercom, control ambiental al luminii și un sistem de control intern pentru toate instalațiile. Aerul condiționat este individual pe fiecare încăpere, podea încălzită, generatoare de electricitate, un container cu 300 de litri de apă potabilă și unul cu capacitatea de 250 de litri, pentru apa reziduală”, se arată în descrierea produsului.

Motorizarea yachtului pe roți este asigurată de Volvo, pentru o mentenanță facilă37869-mm3.jpg

Yachtul pe roți este motorizat de Volvo, pentru o mentenanță facilă. Vorbim despre un motor în șase cilindri și 600 de cai putere. Greutatea totală a produsului este de 22 de tone, cu o lungime standard de 12 metri și o înălțime de 4 metri. Toate aceste caracteristici se referă la modelul prefabricat, dar clienții își pot personaliza rulota de lux, după propriile preferințe. De altfel, clienții se bucură de servicii post-vânzare complet diferite de cele standard.

La cererea clientului, putem oferi recepționeri care să îi însoțească, șoferi instruiți pentru a conduce acest vehicul, organizatori de evenimente, transfer de vehicule pentru mașinile pasagerilor, decorațiuni speciale sau redecorarea interiorului, service și mentenanță și orice alte cereri speciale realizabile”, se arată în prezentare.

Vehiculul are un acoperiș restractabil, care face loc unui ring de dans, cu bar și șezlonguri

37870-mm7.jpgAcoperișul autoturismului se poate transforma într-un club, dintr-o singură atingere de buton. Banchetele se ridică din corpul rulotei, alături de sistemul audio și un bar. Este exact conceptul de sky bridge, așa cum se vede la petrecerile în aer liber de pe yachturile din Cannes, sau cele care se pot observa în portul din Monaco. Producătorul acestui vehicul-record este Marchi Mobile, o companie din Austria, fondată de magnatul Mario Marchi. Compania este specializată în vehicule atipice, construind anterior o clinică medicală mobilă și show-roomuri mobile. Planurile de viitor ale companiei include un avion pe roți.

CITEȘTE ȘI:

5 August 2015