IKEA România a devenit parte din IKEA Group, după trei ani de operare sub franciză locală, acordată de Inter IKEA Systems B.V., francizorul global al conceptului IKEA.

sursa:http://sarahmorrisonsblog.files.wordpress.comProprietarii francizei locale au hotărât să vândă drepturile de operare şi franciza magazinului IKEA din Bucureşti, iar acest lucru a fost văzut ca o excelentă oportunitate de către IKEA Group, având în vedere extinderea viitoare a organizaţiei IKEA în Europa de Sud-Est.

"Suntem încrezători că apartenenţa la IKEA Group ne va ajuta să continuăm implementarea conceptului IKEA pe piaţa locală şi că ne va aduce acum şi mai aproape de misiunea IKEA de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulţi oameni", a declarat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA Romania.

O dată cu integrarea IKEA România în IKEA Group, este de aşteptat ca legătura dintre retail şi producţia locală să devină mai puternică, ţinând cont că ţara noastră este deja una dintre ţările furnizoare ale companiei IKEA.



15 March 2010