Sursa:http://livethelife.tvAttila Peli, cel mai experimentat broker de terenuri de pe piata locala, care a coordonat timp de sase ani departamentul de terenuri al firmei de consultanta imobiliara Colliers International, a parasit firma pentru a se dedica unei afaceri proprii in productia de filme documentare.

Peli, 33 de ani, a lucrat timp de sapte ani si jumatate in cadrul Colliers, unde a fost implicat in tranzactiile de vanzare a terenurilor de sub fabricile IUS Brasov, Muntenia, Electrotehnica sau Grivita din Bucuresti, afaceri cu o valoare totala de ordinul sutelor de milioane de euro, care au lasat onorarii semnificative si in contul consultantilor.

Toate isi au timpul lor", spune acum Attila Peli, fratele lui Francisc Peli, avocatul care a decis anul trecut sa plece alaturi de mai multi avocati din cadrul firmei Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen pentru a fonda o noua casa de avocatura.


"Am pus cap la cap o casa de productie si facem documentare si alte programe pentru televiziune cu scop educativ, social, religios si cultural, deoarece mi se pare ca in acest spatiu exista foarte mult prost gust si lipsa de moralitate. Nu mai gasesti programe care sa construiasca o educatie si am considerat ca poate ar fi mai bine sa faca cineva si lucrul acesta, chiar daca nu sunt foarte banoase", explica Peli.

Sursa

9 November 2009