De luna aceasta, Yves D'Arfeuille s-a alăturat echipei companiei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

21850-dtz_88467300.jpgD'Arfeuille va ocupa funcţia de director al departamentului de property management, după ce în urmă cu câteva luni Brigitte Schmitt a părăsit compania şi s-a alăturat firmei Oasis, ocupând un post similar.

D'Arfeuille este de origine franceză, locuieşte în România de peste 10 ani şi vorbeşte fluent limba română. El are o experienţă vastă în management de proiect şi managementul proprietăţilor, dobȃndită la Carrefour, unde a fost general services manager şi la dezvoltatorul de retail, EMCT România, unde a fost implicat în dezvoltarea mai multor proiecte Cora şi Baumax precum şi în dezvoltarea şi managementul Sun Plaza Bucureşti. Yves deţine o diplomă de master în Managementul Companiilor de la Universitatea Clermont-Ferrand, promoţia 2000.

"Sunt fericit să mă alătur unei echipe atât de apreciate de profesionişti şi mă bucur că am ocazia să contribui la succesul viitor al departamentului, prin consolidarea serviciilor pentru clienţii existenţi şi prin adăugarea de noi proiecte în portofoliu", a declarat Yves D'Arfeuille, head of property management.

DTZ Echinox administrează în prezent un portofoliu de 142.500 mp de proiecte de birouri şi retail, printre care Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, în proprietatea Argo Real Estate şi Băneasa Business Center, o clădire de birouri în proprietatea Dinu Patriciu Global Services. În 2010, compania a asistat Aberdeen Immobilien pe parcursul procesului complex de restructurare a centrului comercial din Titan, colaborȃnd cu arhitecţii la optimizarea planurilor etajelor, a fluxurilor de vizitatori şi a conceptului, stabilind poziţionarea adecvată şi adaptȃnd mixul de chiriaşi la noul concept.


Sursa

8 November 2011