Moş Crăciun a venit mai devreme la noi. Şi ne-a îndeplinit o dorinţă mai veche. Iar familia Imopedia.ro s-a mărit. Îi urăm bun venit lui Dragoş Dragoteanu, gazda blogului DRAGOTEANU.ro, care de astăzi este "blog afiliat IMOPEDIA.ro".

De ce încă un blog? De ce Dragoteanu? Pentru că întotdeauna e binevenită încă o părere a unui jucător de marcă din piaţa imobiliară.

Pentru că Dragoş Dragoteanu ştie ce înseamnă piaţa imobiliară din România. Cu bune şi cu rele, cu schimbări bruşte de atitudine ale celor mai importanţi jucători din acest teren, cu o legislaţie anapoda.

Şi pentru că, în mai puţin de o lună, interviul acordat de Dragoş Dragoteanu portalului nostru a generat cel mai mare interes dintre toate interviurile prezentate. Ceea ce e mare lucru, dacă ne gândim că a devansat nume precum Silviu Prigoană sau Gigi Becali, recunoscuţi pentru faptul că atrag publicul ca nişte magneţi ori de câte ori fac câte o declaraţie.  

DRAGOTEANU.ro este doar primul pas pe care Imopedia.ro îl face pentru a vă oferi informaţii importante şi opinii justificate ale unor oameni cu vechime pe piaţa imobiliară din România. În curând, vom lansa şi alte bloguri afiliate Imopedia. Pentru că întrebările tale nu trebuie să rămână fără răspuns.


 

 

21 December 2009