Doua cartiere cu 780 de apartamente
Cotidianul - 24.10.2006
 

cartiere noiAnchor Grup impreuna cu compania de constructii Summa vor dezvolta, in Calea Dudesti si in cartierul Floreasca, doua cartiere rezidentiale care vor cuprinde in total 780 de apartamente, printr-o investitie totala de 80 de milioane de euro. Complexul din Dudesti, InCity Residences, va fi compus din patru blocuri cu cite 17 etaje, investitia totala a proiectului ridicindu-se la aproximativ 45 de milioane de euro.

Potrivit dezvoltatorului, constructia cartierului din Dudesti va fi finalizata in prima jumatate a anului 2008. Complexul rezidential va oferi diverse tipuri de unitati de locuit, de la garsoniere pina la apartamente cu cinci camere, dar va oferi si apartamente de tip duplex. Suprafetele apartamentelor sint extrem de variate, pentru ca oferta sa fie cit mai adaptata cerintelor clientilor, dupa cum explica Burcu Karasoy, director de marketing al Anchor Grup.

Compania mai detine centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania. Restul de aproximativ 35 de milioane de euro vor fi investiti in complexul rezidential din Floreasca. Cel de al doilea proiect, Emerald Residences, ofera o combinatie intre apartament, vila si conceptul de penthouse. Proiectul include 280 de apartamente, inclusiv apartamente gen triplex, care vor fi terminate la finele lui 2007.

„Viitorii rezidenti ai InCity Residences si Emerald Residences vor beneficia din plin de experienta in domeniul dezvoltarii imobiliare a Anchor Grup si a Summa, experienta acumulata in dezvoltarea cu succes a unor proiecte similare de ansambluri rezidentiale in strainatate. Companiile noastre colaboreaza de mult timp si vom continua sa fim parteneri in domeniul dezvoltarii de complexuri rezidentiale. Scopul nostru este sa devenim furnizorii de virf ai celor mai bune solutii in domeniul imobiliar“, a declarat Fatih Bora, membru al comitetului executiv al companiei Summa. Compania Anchor Grup mai construieste o cladire de birouri de clasa A, numita Anchor Plaza, situata linga centrul comercial Plaza Romania, investitie estimata la 25 de milioane de euro.


Nicu Stan
Cotidianul
 

24 octombrie 2006