Bucureşti, 25 ianuarie 2011. Începând de la 1 ianuarie 2011, PwC România are doi noi parteneri în cadrul Departamentului de Consultanţă pentru afaceri, Andrej Vizjak şi Bogdan Belciu. În prezent, PwC România are 20 de parteneri.

16170-andrej-vizjak_1.jpgAndrej Vizjak s-a alăturat PwC ca lider al Departamentului de Consultanţă pentru Europa de Sud-Est. El îşi va desfăşura activitatea la biroul din Bucureşti şi va contribui la dezvoltarea capacităţilor PwC de consultanţă în materie de Strategie şi Operaţiuni. Andrej a fost anterior directorul general al unei alte mari firme de consultanţă din Europa Centrală şi de Est, având drept clienţi câteva dintre cele mai mari companii din regiune. În prealabil, el a făcut parte din consiliile de administraţie ale unor companii din Slovenia şi Germania. Andrej este autorul unor cărţi de management şi strategie de mare succes, traduse în multe limbi europene. A fost de asemenea profesor în cadrul programului de Executive MBA de la IEDC Bled şi de la Universitatea Eichstätt din Germania.

“Andrej ne aduce, printre altele, experienţa sa remarcabilă de consultant strategic şi o cunoaştere profundă a pieţelor din Europa de Sud-Est”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.

„Prin alăturarea la PwC, cea mai mare firmă de servicii profesionale la nivel mondial şi din regiunea Europei Centrale şi de Est, simt că am făcut un pas important în cariera mea şi aştept cu entuziasm provocările şi oportunităţile viitoare”, a precizat la rândul său Andrej Vizjak.

16171-bogdan-belciu-1.jpgBogdan Belciu a devenit de asemenea Partener în cadrul Departamentului de Consultanţă pentru afaceri al PwC România. Bogdan are mai mult de 9 ani de experienţă de consultanţă de management atât în Statele Unite, cât şi în Europa şi România. El a fost implicat în foarte multe proiecte, de la consultanţă strategică pentru fuziuni şi achiziţii, operaţiuni, până la consultanţă privind optimizarea lanţului de aprovizionare şi a serviciului de achiziţii, într-o multitudine de sectoare precum industria telecom, utilităţi, servicii financiare , FMCG şi retail.

Bogdan are un MBA la Cornell University din Statele Unite şi deţine diplome de licenţă în Electronică şi Sisteme Computerizate de la Universitatea Politehnică din Bucureşti, în Economie şi Administrarea Afacerilor de la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, precum şi o diplomă în Quantitative Finance de la Universitatea Pierre Mendes France II din Grenoble, Franţa.

„Ieşirea din criza economică ridică o serie de provocări noi pentru companii. Pe de o parte, redefinirea strategiei companiilor pentru a se repoziţiona pentru perioada de relansare este crucială pentru supravieţuirea în actualul mediu economic încă incert. Pe de altă parte, realinierea operaţiunilor pentru a asigura o execuţie fără sincope şi eficienţa operaţională poate diferenţia câştigătorii din fiecare industrie. Aştept prin urmare cu nerăbdare oportunităţile viitoare de pe piaţa românească, ce are nevoie mai mult ca oricând de manageri şi consultanţi foarte abili ce pot naviga cu siguranţă prin furtunile actualului context economic”, a declarat Bogdan Belciu.

„Firmele de servicii profesionale sunt definite de calitatea şi expertiza capitalului lor uman. Sunt convins că alăturarea lui Andrej Vizjak şi Bogdan Belciu echipei PwC România ne va întări capacitatea de consultanţă, permiţându-ne  să oferim o gamă completă de servicii clienţilor noştri, generând valoare pe termen lung pentru aceştia şi parteneriate de succes” a concluzionat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România.

 

Despre PwC:

PwC (www.pwc.com/ro) oferă servicii de auit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil şi a genera un plus de valoare pentru clienţii săi şi pentru toţi factorii implicaţi. Cei peste 161,000 de angajaţi ai firmei din 154 de ţări îşi valorifică gândirea, experienţa şi expertiza pentru a oferi perspective noi şi soluţii practice pieţei.

„PwC” semnifică reţeaua de firme membre ale PricewaterhouseCoopers International Limited (PwCIL). Fiecare dintre acestea este persoană juridică cu statut independent şi nu acţionează ca agent al PwCIL sau a oricărei alte firme membre. PwCIL nu furnizează niciun fel de servicii clienţilor. PwCIL nu este reponsabilă pentru actele sau omisiunile niciunei alte firme membre şi nici nu-şi poate exercita controlul sau judecata profesională pentru a le obliga în niciun fel. Nicio firmă membră nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru actele sau omisiunile niciunei alte firme membre, nici nu poate să-şi exercite controlul asupra altei firme, sau să oblige altă firmă sau PwCIL în vreun fel.

© 2010 PwC. Toate drepturile rezervate.

 

 

25 January 2011